Votar en diagonal...

No volia anar a votar perquè..., ens/em consulten com vull la Diagonal, i en canvi a la Gran Via, que és on visc, han fet el que han volgut.

Però al final he decidir votar, evidentment C.

He anat a http://www.bcn.cat/diagonal/ per votar i he vist que només existeixen les opcions A i B, i m’ha sortit un..., “seran cabrons!”

Al menys aquí, tot i no existir l'opció C, he pogut votar “cap de les dues”: https://decidimdiagonal.bcn.cat/voto/voting/, .

El perquè del meu vot:
  • Perquè no han consultat com volem la Gran Via
  • Perquè no és temps de gastar els milions d’euros previstos, i no tinc en compte les despeses ja fetes en propaganda, projectes, simulacions, l’operativa de la consulta, etc.
  • Perquè la consulta és estètica, basada en "quina m’agrada més", i no té en compte les repercussions de trànsit, la contaminació, les pressions econòmiques, les distraccions polítiques, etc.
  • Perquè reduir la circulació a la Diagonal implica que incrementi la circulació a l’Eixample. Ara s’entén perquè a la Gran Via només se li ha rentat la cara. Ah! I sobre que “L’Eixample és capaç d’absorbir el trànsit d’una Diagonal sense cotxes”, només manifestar dubte, incertesa i incredulitat, i pensar en..., descàrrega? fal·làcia? manipulació numèrica (sembla ser que per aquest tema els temps de desplaçament importen molt”: La reforma de l’avinguda Diagonal. Informe de mobilitat, p. 29-30)
  • Perquè en bé de la "pacificació de la Diagonal", de la imatge pels de fora, el comerç, la casualitat (!) d’una nova associació de comerciants, les oficines, i els pocs veïns que hi viuen –però quins veïns!-, la realitat és que sembla que vulguin “convertir l’Eixample en la nova xarxa de trànsit rodat massiu”.
  • I perquè tot i que el tramvia em sembla genial, i també que el del Baix enllaci amb el del Besòs, fins i tot per la Diagonal, si cal suprimint un lateral -proposta no recollida i que intencionadament no s'associa a l'opció C-, fins fa uns dies no he sabut que el Tram és un servei privat.
Algunes dades a tenir en compte, que preparen el terreny:
També és interessant analitzar:

Comentaris

Guino ha dit…
Em sembla que vosaltres com a mig-barceloninus que sou (l'altre meitat és vendrellenca, no?) feu reflexe del que pensen la majoria dels vostres conciutadans. I què crec que penseu? Que tants anys manant converteix a al personal en idiotes totals. Si s'esperaven que la gent digués "oh que bé! Com pensen en nosaltres!". Pobrets! No han preguntat mai en la vida (en lloc, eh!) i ara esperen que tothom els llepi el cul; i de retruc fer campanya avançada de franc. Apa doncs, felicitats i a PPC.
el quintana ha dit…
És això Guino. Abans els polítics tenien ideologia i actuaven per la societat. Ara els preocupa la imatge i "treballen" en política, són professionals, gestors, putos buròcrates... I els de l'Ajuntament es pensen que som usuaris de la seva ciutat, quan en realitat som ciutadans, som els que ens estimem BCN