Vidres trencats

Ja fa temps ens van trencar el vidre de darrera del cotxe quan estava aparcat al carrer, a la Gran Via, davant de casa. Els mossos que feien ronda, el van veure i em trucar per l’intèrfon a quarts de tres de la matinada. Duia una engantxina amb CAT. Vaig pensar que potser podia ser el motiu i els mossos em van dir que possiblement.

Avui dimecres 13, en sortir de casa a les 8 del matí, els vidres de la porta del carrer estaven trencats, i hi havia pintades de la bandera espanyola a l’intèrfon. Evidentment ho hem denunciat. Els veïns pensem que aquests, diguem-ne brètols, ho han fet perquè al balcó del principal sempre hi ha una bandera catalana. En aquest pis hi ha una residència d’Aspanias.

Comentaris

adrià ha dit…
No són les banderes una reminiscència medieval? No som la comunitat europea? No som els catalans de l'occitània? Ignorància, intolerància, estupidesa sens fi.
Anònim ha dit…
Adrià, el problema no és si les banderes són una reminiscència medieval (de fet, jo penso que no ho són, ni voldria que ho fossin), sinó que hi ha persones que no respecten que cadascú tingui la bandera que vulgui...